آئین‌نامه‌های آموزشی

مراحل تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد طبق آئین‌نامه‌های آموزشی دوره‌های تحصیلی ورودی سال‌های ۱۳۹۸ به بعد دانشگاه تهران در  زیر خلاصه شده است.

ضوابط ثبت‌نام دانشجویان

دانشجویان کلیه مقاطع تحصیلی موظف هستند در بازه اعلامی ثبت‌نام که در تقویم آموزشی هر سال تحصیلی مشخص می‌گردد، بعد از ایجاد سرترم توسط کارشناسان آموزش و تعریف واحدهای درسی، در سامانه بهستان واحدهای درسی ارائه شده را اخذ نماید.

• ثبت‌نام نکردن دانشجو در موعد مقرر در هر نیمسال تحصیلی، به منزله انصراف از تحصیل محسوب می‌شود.
  • دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد موظف است در هر نیمسال تحصیلی حداقل ۸ و حداکثر ۱۴ واحد درسی و دانشجویان مقطع دکترا حداقل ۶ و حداکثر ۱۲ واحد درسی اخذ نمایند.

برخی از قوانین و مقررات آموزشی دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد

• حداقل نمره قبولی در هر درس ۱۲ و میانگین کل قابل قبول هر نیمسال ۱۴ است.
  • اگر میانگین نمرات دانشجو در هر نیمسال تحصیلی کمتر از ۱۴ باشد‌، دانشجو در آن نیمسال مشروط است. چنانچه دانشجویی در طی دوره، دو نیمسال متوالی یا متناوب‌، مشروط شود از تحصیل محروم خواهد شد.
  • ملاک دانش‌آموختگی، گذراندن کلیه واحدهای دوره، کسب میانگین کل حداقل ۱۴ و موفقیت در دفاع از پایان‌نامه است‌.

تبصره: اگر میانگین کل نمرات دانشجو، پس از گذراندن تمام واحدهای درسی دوره کمتر از ۱۴ باشد‌، اجازه دفاع از پایان‌نامه را ندارد و تنها یک نیمسال با رعایت سقف سنوات تحصیلی مجاز به وی فرصت داده می‌شود تا با اخذ مجدد حداکثر ۸ واحد از درس‌هایی که با نمره کمتر از ۱۴ گذرانده و یا سایر دروس مصو‌ب دوره‌، میانگین کل خود را به حداقل ۱۴ برساند تا به وی اجازه دفاع از پایان‌نامه داده شود، در غیر این صورت از ادامه تحصیل محروم می‌شود‌. هزینه دروس انتخابی جهت جبران معدل‌، مطابق تعرفه مصو‌ب در همان سال‌، بر‌عهده دانشجو است.

وب سایت معاونت آموزشی دانشگاه تهران

ضوابط ثبت‌نام دانشجویان

برخی از قوانین و مقررات آموزشی دانشجویان مقطع دکتر ا

• تبصره: اگر پس از گذراندن تمام واحدهای آموزشی‌، میانگین کل نمرات دانشجو کمتر از ۱۶ باشد‌، دانشجو می‌تواند حداکثر ۸ واحد را با نظر گروه آموزشی و تأیید شورای آموزشی دانشکدگان، برای جبران معدل در یک نیمسال تحصیلی اخذ کند‌، در غیر این صورت از ادامه تحصیل محروم خواهد شد. هزینه دروس انتخابی جهت جبران معدل مطابق تعرفه دانشجویان شهریه‌‌پرداز در همان سال بر عهده دانشجو است.

• حداقل نمره قبولی در هر درس ۱۴ از ۲۰ و میانگین کل قابل قبول پس از گذراندن تمام واحدهای آموزشی ۱۶ از ۲۰ است‌.
    • کسب میانگین کل حداقل ۱۶ از تمام واحدهای آموزشی و قبولی در آزمون زبان عمومی (یا احراز شرایط شیوه نامه بسندگی نمره زبان)، برای ورود به مرحله ارزیابی جامع الزامی است.
    • حداقل نمره قبولی در ارزیابی جامع ۱۶ است.

وب سایت معاونت آموزشی دانشگاه تهران

درخواست‌های متداول