Faramarz Khodaeiyan Changi

Professor

Update: 2024-11-21

Faramarz Khodaeiyan Changi

College of Interdisciplinary Science and Technologies / دانشكده مهندسي علوم زيستي (مهندسي زيستي)

P.H.D dissertations

  1. استخراج ترکیبات فنولی سبوس ذرت با استفاده از تخمیر بستر جامد و درون پوشانی آنها به روش تشکیل نیوزوم
    مهدی اکبری 2024
  2. شفاف سازی مداوم آبمیوه در بیوراکتور بستر ثابت به وسیله تثبیت کووالانسی آنزیم پکتیناز روی گلوله‌های شیشه‌ای با پلی ساکارید های آلدئیدی
    سیدسعید حسینی 2021
  3. تثبیت آنزیم بتاگلوکوزیداز برروی نانوذرات مغناطیسی پوشیده با تانیک اسید آمینه (Fe3O4-ATA) از طریق اتصال دهنده عرضی پلولان پلی آلدهید
    سمیرا مرادی 2021
  4. بررسی امکان درون پوشانی پونیکالاجین توسط کمپلکس کیتوزان - آلژینات و سیستم های پرونیوزومی
    سیده شقایق علوی 2020
  5. " بررسي پتانسيل چند محيط كشت طبيعي مايع براي توليد بلاستوسپورهاي دو قارچ بيمارگر حشرات Metarhizium anisopliae و Beauveria bassiana"
    مرضیه رشید 2019
  6. طراحي و توليد سيستم‌هاي حامل برپايه نانوامولسيون اسانس و استفاده از آن به عنوان نگهدارنده طبيعي در مواد غذايي
    شبنم اسدی نژاد 2019
  7. درون پوشاني اسانس ميخك با بيوپليمر كيتوزان و استفاده از ذرات حاصل به عنوان پوشش ضد ميكروبي براي افزايش ماندگاري دانه انار
    نیره السادات هاشمی نژاد 2019
  8. تهيه تك مرحله‌اي نانوبلور سلولز كربوكسيله شده و استفاده از آن براي تثبيت ليزوزيم
    رویا کشنی 2018
  9. بهينه سازي استخراج كلاژن از غشاي پوسته تخم مرغ و بهبود خواص فيزيكوشيميايي آن با آنزيم ترانس گلوتاميناز ميكروبي
    الهه کاظمی خیرابادی 2018
  10. بررسي افلاتوكسين زدايي از پسته با استفاده از دانك كفير
    فرزانه انصاری 2018
  11. كاربرد نانوفيبرهاي اصلاح شده ي به دست آمده از الكتروريسي بيو پليمر سلولز به عنوان بستري براي تثبيت آنزيم بتاگالاكتوزيداز(لاكتاز)
    عاطفه برومند 2018
  12. توليد نانوذرات ضدميكروبي كيتوزان از ضايعات ميگو و بكارگيري آن در پوشش خوراكي به منظور افزايش مدت زمان ماندگاري ميگو سرد و منجمد
    مرجان نوری 2018
  13. ويژكيهاي ژله اي و ساختاري مخلوط نانوذرات و ذرات پروتئين هاي سرمي / كفيران
    حسین کزازی 2018
  14. تأثير فرآيند حرارتي بر روي فرآورده هاي متابوليكي باكتري هاي پروبيوتيك در ماست همزده با ماندگاري طولاني
    منصور شاکریان 2018
  15. بررسي امكان توليد ريبوفلاوين با استفاده از باكتري باسيلوس سابتيليس (Bacillus Subtilis ) در شرايط Batch با بكارگيري عصاره سبوس برنج و هيدروليزات آنزيمي ملاس
    مرجان اورعی 2018
  16. اثر لاكتوباسيلوس، مخمر و ريزجلبك بر كاهش ميزان آكريلاميد در پنكيك (كوكو) سيب زميني
    گلاره موسوی نژاد 2018
  17. اصلاح خصوصيات كاربردي بيوپليمر كفيران به وسيله پرتودهي، نانو سلولز و نانو اكسيد روي و بررسي آزاد سازي نانو اكسيد روي در شبه غذا
    ایمان شهابی قهفرخی 2018

Master Theses

  1. بررسی اثر محافظتی عصاره ی میخک علیه آفلاتوکسین B1 بر روی سلول سرطانی 2 HEPG
    صبا مظاهری 2024
  2. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نان حاصل از به کارگیری همزمان مخمر ساکارومایسس سرویزیه و پودر خمیرترش لاکتیکی روشن و تیره
    رخشان عابدینی دهبنه 2024
  3. تثبیت آنزیم آلکالاز در بیوراکتور بستر ثابت با هدف دستیابی به آبکافته زیست فعال کلاژن
    رژینا تمنائی فر 2023
  4. بررسي تكينتيك انتقال جرم خصوصيات فيزيكوشيميايي وبعدبر خالي گوشت فيله ران شترمرغ سرخ شده به روش عميق با استفاده از شبكه هاي عصبي مصنوعي
    محمدرضا امیریوسفی 2022
  5. استخراج همزمان ترکیبات با ارزش افزوده بالا شامل پکتین و پلی فنول به همراه تولید پولولان و پروتئین تک یاخته از تفاله‌های سیب
    عطیه سلیمی 2022
  6. تولید فیلم خوراکی از ترکیب پولولان وایزوله پروتئین لوبیا ، حاوی عصاره انتوسیانینی گل بنفشه
    زینب کبیری زمانی 2022
  7. بررسی اثر بازدارندگی سرکه چوب برروی پیازهای زعفران آلوده به قارچ و اثر این ماده برخواص فراسودمندی زعفران
    آیناز مسچی 2022
  8. تولید دومرحله ای گاما آمینو بوتیریک اسید (گابا) توسط لاکتوباسیلوس پلانتاروم و کرینه باکتریوم گلوتامیکوم با استفاده از ضایعات نانوایی به عنوان منبع کربنی ارزان قیمت
    امین جعفری شاد 2022
  9. تعیین خصوصیات دانک‌های هیدروژل کروی برپایه پیوند عرضی یونی صمغ کتیرای اصلاح شده به روش آمیداسیون
    علیرضا محمودی 2021
  10. اصلاح شیمیایی صمغ کاپاکاراگینان با اکتنیل سوکسینیک انهیدرید به منظور بهبود خصوصیات بین سطحی و بررسی کاربرد آن بر خصوصیات سس مایونز کم چرب
    حمیدرضا پوررمضان 2021
  11. بهبود خصوصیات سطحی صمغ کتیرا با اکتنیل سوکسینیک انهیدرید و کاربرد آن در پایدارسازی دوغ
    ملیکا سعادت وند 2021
  12. بهینه سازی استخراج پکتین و ترکیبات فنولی از پوست سبز بادام به همراه تولید همزمان پولولان و پروتئین تک سلولی
    زهرا نجاری نیارکی 2021
  13. تولید مداوم شربت گلوکز از نشاسته بلوط با استفاده از آمیلاز تثبیت شده بردانه های شیشه‌ای در بیوراکتور بستر ثابت
    فاطمه رضائی 2021
  14. تهيه كاغذهاي بسته بندي ضدباكتري با استفاده از نايسين و پوشش كيتوزان - پلي وينيل الكل
    معصومه ملائی 2020
  15. شفاف سازی مداوم آب انگور بوسیله بیوراکتور بستر ثابت حاوی آنزیم پکتیناز تثبیت شده بر گلوله‌های شیشه‌ای
    سیده زهرا عظیمی گهراز 2020
  16. بهینه سازی و بررسی خصوصیات پکتین استخراج شده از تفاله آبغوره گیری
    مهدی رضائی 2020
  17. تولید و بررسی ساختار بیوپلیمر پولولان حاصل از ضایعات فرآوری ذرت
    نگار حقیقت پناه 2020
  18. تثبیت آنزیم آمیلاز بر روی نانوذرات مغناطیسی Fe3O4 پوشیده شده با تانیک اسید از طریق اتصال دهنده ی عرضی کفیران پلی آلدهید
    پانته آ امیدی 2020
  19. " اصلاح شیمیایی بیوپلیمر پولولان به وسیله اکتنیل سوکسنیک انهیدرید و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن"
    مائده خضری 2020
  20. بهينه سازي استخراج پكتين از پوست سبز گردو و بررسي خواص فيزيكوشيميايي آن
    کیانوش عسگری 2019
  21. " اصلاح شيميايي پلي ساكاريد كفيران با اكتنيل سوكسنيك انهيدريد و بررسي خصوصيات عملكردي آن"
    محمد قرقانی 2019
  22. توليد نوشيدني سلامت بر پايه‌ي آب عناب به كمك باكتري‌هاي پروبيوتيك اسيد لاكتيك
    بهناز محمودی 2019
  23. توليد بيوپليمر پلولان از سبوس كنجد و بررسي خواص فيزيكوشيميايي و عملكردي آن
    عاطفه عباسپور 2019
  24. اثر فرآيند استخراج بر خصوصيات ساختاري ، فيزيكوشيميايي و عملكردي پكتين پوست سبز پسته
    میلاد کاظمی 2019
  25. توليد بيوپليمر پولولان توسط Aureobasidium pullulans از پودر هسته خرما
    حلیمه سجادی 2018
  26. بررسي خواص فيزيكوشيميايي و عملكردي بيوپليمر ميكروبي پولولان با استفاده از ضايعات صنايع غذايي
    سامان زارعی تمگاوان 2018
  27. بهينه سازي توليد پولولان توسط يك سويه ي بومي از مخمر ايروبازيديوم پولولانس (Aureobasidium pullulans KY 76023) با استفاده از ضايعات پوست سيب زميني به عنوان مبع كربني
    غزل زمانی ده یعقوبی 2018
  28. توليد كفيران و بهبود خواص فيزيكوشيميايي آن با كربوكسي متيلاسيون
    فرزانه سادات بنی فاطمه 2018
  29. جداسازي و شناسايي سوش هاي آئروبازيديوم پولولانس بومي كشور براي توليد بيوپليمر پولولان
    حمیرا میرزائی 2018
  30. ژلاسيون سرد پروتئين‌هاي آب پنير با اسيد گاليك
    زهره حضرتی رودباری 2018
  31. جداسازی و شناسایی سوش های آئروبازیدیوم پولولانس بومی کشور برای تولید بیوپلیمر پولولان
    حمیرا میرزائی 2018
  32. ارزيابي بيان ژن در توليد پولولان بوسيله آئروبازيديوم پولولانس از جدايه هاي بومي كشور
    مریم حمیدی 2018
  33. تهيه و تعيين مشخصات هيدروژل متخلخل سفيده تخم مرغ
    جمال بابایی تاری 2018
  34. بررسي توليد مداوم و همزمان اتانول و زايليتول از مواد ليگنوسلولزي برنج با استفاده از فرآيند co- culture در بيوراكتور غشايي
    امید زاهد 2018
  35. تاثير بيوپليمر كفيران به عنوان جايگزين چربي بر روي خصوصيات فيزيكوشيميايي و رئولوژيكي پنيرفتا
    لیلا صالحی 2018
  36. مطالعه خصوصيات فيزيكوشيميايي و تعيين كمي و كيفي اسيدهاي چرب روغن كره كردي كردستان ايران
    رزگار فرجی سراب میرزا 2018
  37. توليد نوشيدني تخميري از آب طالبي توسط باكتريهاي اسيدلاكتيكي ( لاكتوباسيلوس كازئي رامنوسوس - لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس - لاكتوباسيلوس پلانتاروم و لاكتوباسيلوس كازئي )
    ونوس صارمی 2018
  38. بهبود خصوصيات فيزيكوشيميايي و مكانيكي فيلم‌هاي زيست تخريب پذير بر پايه پروتئين‌هاي آب پنير كفيران با استفاده از نانو ذرات
    محسن زلفی 2018
  39. اثر نانو ذرات نشاسته و اسانس دارچين بر روي خصوصيات مكانيكي و ضد ميكروبي فيلم كفيران
    سیدمحمدرضا مهدوی 2018
  40. تأثير بيوپليمر كفيران به عنوان جايگزين چربي بر روي خصوصيات فيزيكوشيميائي ، حسي و رئولوژيكي ماست
    شهرزاد نیکوخوی 2018
  41. عنوان رساله: نوشيدني تخميري از شير پسته و آب پنير با استفاده از استارتر كفير
    زهره محمدی یگانه 2018
  42. توليد نوشيدني تخميري از آب چغندر قرمز توسط باكتري هاي لاكتيكي
    الهام جوانمردی 2018
  43. بررسي خصوصيات ضد ميكروبي فيلم كيتوزان - كفيران حاوي نانوسلولز
    هانیه سلمانیان 2018
  44. به مطالعه و بررسي تاثير باكتري هاي لاكتيكي به كاهش COD chemical oxygen demand پساب كارخانه هاي لبني
    مهشید گلعلی خانی 2018
  45. تهيه ماست فراسودمند بر پايه ي قند خرما با بررسي ويزگي هاي فيزيكوشيميايي و حسي آن
    عسل عامری نسب 2018
  46. بررسي خواص رئولوژيكي و حسي ماست همزده ي ميوه اي فراسودمند حاوي موسيلاژ قدومه شيرازي (Alyssum homolocarpum)
    معین حسنعلی زاده 2018
  47. مقايسه بين ويژگيهاي شيميايي و كاركردي پكتين استخراج شده از غلاف هاي باقلا ، نخود فرنگي و لوبياسبز
    اسراء محبی مجد 2018
  48. بررسي اثر لئوكونوستوك مزنتروئيدس بر روي ويژگي هاي حسي و رئولوژيكي نوشيدني تخميري لبني
    فریبرز آقاجان پور وشکی 2018
  49. بهينه سازي توليد اسيد لينولئيك كونژوگه ( CLA) در آب پنير و شير پس چرخ
    آذین خسروی لرگانی 2018
  50. توليد نوشيدني فراسودمند تخميري از شيره خرما توسط باكتري هاي اسيد لاكتيكي(لاكتوباسيلوس كازئي رامنوسوس، اسيدوفيلوس، دلبروكي و پلانتاروم
    ملیحه السادات میرافشار 2018
  51. بررسي اثر تيمار حرارتي و آنزيمي به كمك امواج فراصوت برخصوصيات فيزيكوشيميايي و كيفي آب زرشك
    حدیثه شمسائی 2018
  52. توليد بيوپليمر پولولان توسط Aureobasidium pullulans از تفاله هويج
    فاطمه مظفری 2018
  53. بر رسي امكان توليد نوشيدني فرا سودمند از مخلوط اب ميوه هاي سيب و پرتقال و شير با استفاده از باكتري هاي اسيد لاكتيك
    سمیرا جعفری 2018
  54. غني سازي آب گريپ فروت توسط پودر پرميت uF شير
    منیره رحیمی گللو 2018
  55. آماده سازي و ارزيابي ويژگي ها و پايداري نانو امولسيون هاي تهيه شده بر پايه روغن گردو
    مینا همایونفال فینی 2018
  56. توليد نوشيدني تخميري برپايه فندق و آب پنير بااستفاده از دانه كفير
    ندا مالکی 2018
  57. توليد نوشيدني تخميري بر پايه آب پنير - بادام با استفاده از دانه هاي كفير
    مژده کریمی حسین آبادی 2018
  58. زنده ماني پروبيوتيك ها و خصوصيات فيزيكوشيميايي و حسي ماست اسفناج
    زینت محمدی 2018
  59. بهينه سازي استخراج پكتين از پوست خربزه و بررسي خصوصيات فيزيكوشيميايي آن
    ظریفه راجی 2018
  60. بررسي امكان كاربرد روغن هسته انار در سس مايونز
    منصور غفارپور 2018
  61. توليد ماست سيمبيوتيك با استفاده از فيبرو پكتين استخراج شده از بالنگ
    مریم علینقی پورنجف ابادی 2018
  62. بررسي خواص شيميايي و كاركردي پكتين استخراج شده از پوست انار
    بهنام نامی 2018
  63. استخراج پكتين از پوست نارنج و بررسي آن بر خصوصيات فيزيكوشيميايي و كاري آن
    سیدسعید حسینی 2018
  64. اصلاح شيميايي و فوتوشيميايي صمغ درخت گيلاس ( Prunus Avium) براي توليد فيلم هاي زيست تخريب پذير
    حسین شبانی 2018
  65. توليد سس زرشك و بررسي فاكتورهاي موثر بر خصوصيات فيزيكوشيميايي و رئولوژيكي آن
    سحر باقرنژاد 2018
  66. توليد امولسيون سه لايه پايدار شده با نانوكريستال سلولز- پروتئين - فوكوئيدان توسط روش رسوب دهي لايه به لايه الكترواستاتيك
    شیدا حجازی 2018
  67. بررسي اثر اصلاح شيميايي و فوتوشيميايي بر روي رهايش كنترل شده آلفا توكوفرول از فيلم كيتوزان حاوي ذرات نانو
    مسعود درباسی 2018
  68. اثر پودر ميوه بالنگ برخصوصيات كيفي و حسي كيك اسفنجي
    هاله نصرتی 2018
  69. بررسي خصوصيات فيزيكوشيميايي يك نوشيدني فراسودمند پرو بيوتيك برپايه شير سوياي اولتر اسونيك شده
    الهام مدنی 2018
  70. اثر جلبك اسپيرولينا و تعدادي از ادويه جات بر كاهش ميزان اكريل آميد در Meat ball
    فرشته قربانی سینی 2018
  71. بهينه سازي توليد كفيران از ضايعات كارخانجات صنايع غذايي به روش Response Surface Methodoligy
    سحر زنگنه 2018
  72. بررسي ميزان توليد پلي هيدروكسي بوتيرات از باكتر ي بومي ايران ,Oceanimona GK22
    ساجده السادات یزدان پرست تفتی 2018
  73. بررسي پايدار سازي فازي و عوامل موثر بر كيفيت مخلوط دوغ و آب ميوه پروبيوتيك
    شهاب خسروی 2018
  74. استخراج و شناسايي تركيبات ضد ميكروبي ميوه ي زرشك
    آتنا ملایی 2018
  75. تعيين شرايط بهينه ي انبارماني نوشيدني فراسودمند بر پايه ي عصاره تخميري گل گاو زبان
    عاطفه رضایی سرتشنیزی 2018
  76. شناسايي پروبيوتيك¬هاي موجود در محتويات ايلئوم مهم¬ترين نژادهاي مرغ¬هاي بومي ايران
    نازیلا اعظمی 2018
  77. بهينه سازي اثرات پيش تيماري اسيدي واملاح معدني بركاهش ميزان آكريل آميدتوليد شده در سيب زميني سرخ شده بااستفاده از طرح سطح پاسخ
    سحر نیکوئی عدل 2018
  78. اندازه گيري شناسايي آنتوسيانين ها و محاسبه فعاليت آنتي اكسيداني و آنتي راديكالي زرشك
    رضوانه یوسفی 2018
  79. بررسي ريز ساختار و خصوصيات رئولوژيكي و حسي ماست فراويژه كاهنده كلسترول به عنوان تابعي از سه فاكتور نوع باكتري پروبيوتيك اينولين و فيتواسترول
    موناسادات بیطرف 2018
  80. توليد اليگوگالاكتورونان هاي پكتين پوست بالنگ و اثر آن بر رشد باكتري‌هاي اسيد لاكتيك
    بهاره پسندیده 2018
  81. مطالعه پايداري امولسيون نوشيدني عملگر بر پايه روغن گردو
    سیدمحمدتقی غریب زاهدی 2018
  82. تهيه و بررسي خصوصيات ژله بر پايه تركيبات پكتين سيب در حضور پلي فنول هاي فلوريدزين و كوئرستين و شيرين كننده هاي سوبيتول و استيويوزيد(Stevioside)
    مریم حقیقی 2018
  83. بررسي تاثير وبهينه سازي فرايند اولترافيلتراسيون در رنگبري تكميلي شيره خرما با هدف به كارگيري در توليد نوشابه گازدار
    بهنود اسلامی 2018